Tel: +32 (0) 16 80 45 10  Mail: info@risksolutions.be

assurmidfid gedragsregels

Bouwunie Limburg

RiskSolutions is structureel partner van Bouwunie Limburg.  Wij delen de visie dat een succesvol ondernemer voorsprong neemt door zich enerzijds goed te informeren, anderzijds te omringen met specialisten.  Vanuit onze uitgesproken specialisatie in de bouwsector en onze positie als onafhankelijk verzekeringsmakelaar geven we deskundig advies en informatie aan Bouwunie en haar 1.600 leden.   Dit actief partnership realiseren wij met veel overtuiging op volgende manieren:

 

  • Individuele aandacht voor u !

Op netwerkmomenten krijgen wij regelmatig specifieke vragen over een verzekeringsproblematiek. En vaak is dat een terechte zorg.  Als ondernemer in de bouwsector wordt u immers dagelijks geconfronteerd met risico’s die eigenlijk hoger zijn dan uw marge toelaat.  Als het dan misloopt moet u dus kunnen rekenen op een kwalitatieve dekking.  Wij hebben al heel wat individuele audits en vergelijkingen succesvol afgerond.  De focus staat daarbij voor ons altijd op een maximale risicoafdekking. 

 

  • Wij verzorgen inhoudelijke bijdragen voor:
  • Bouwacademie: een maandelijks platform waarbij deelnemers a.h.v. infosessies en bedrijfsbezoeken hun kennis upgraden.
  • Voor dag & bouw: Een roadshow doorheen de provincie waarbij telkens tijdens een ontbijtsessie 2 actuele topics voor bouwondernemingen besproken worden.
  • Specifieke infoavonden & actualiteitsessies:  Scroll eens door de kalender, er staat vast en zeker een activiteit bij die u aanspreekt. 
  • Bouwschakel: sectormagazine dat op 4.500 exemplaren verdeeld wordt.  

 

  • Verzekeringsoplossingen vanuit de collectieve ledenkracht:
  • Bouwplaats+: een uitstekende verzekering Alle Bouwplaats Risico’s, waarbij de minimumpremie verlaagd werd naar 500 euro.
  • Hospitalisatieverzekering voor uw bedienden

 

Maak gebruik van onze kennis & ervaring en benut dit partnership!  Heeft u interesse voor een audit, zit u met een specifieke vraag of wil u graag eens deelnemen als één van onze gasten op een bouwunie-limburg-evenement, neem dan contact met ons. 

Persoonlijke betrokkenheid
Toegevoegde waarde schadebeheer Administratieve efficiëntiePersoonlijke betrokkenheid
Specifieke ervaring in de bouw
uitstekend netwerk Zoeken naar beter oplossingen

ABR

Snel een goede offerte
voor een verzekering