Tel: +32 (0) 16 80 45 10  Mail: info@risksolutions.be

Linkedin

Over ons

Wie zijn wij

RiskSolutions is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meer dan 600 bedrijfsklanten in België. Ons team bestaat uit ervaren experts die hun vakgebied door en door kennen. Wij adviseren en ondersteunen ondernemingen en bedrijfsleiders persoonlijk bij het opmaken van een 100 % sluitend verzekeringsdossier. Slim, strategisch en scherp.

Risicodekking
RiskSolutions schuift graag aan tafel bij ambitieuze kmo’s en grote bedrijven om hun risico’s in kaart te brengen. Wij gaan steeds op zoek naar de beste voorwaarden en risicodekking voor uw onderneming.
Premie
Wij werken samen met quasi alle Belgische verzekeraars. Zo behouden we het overzicht in de markt en hebben we toegang tot de scherpste premies.
Onafhankelijk
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn we aan geen enkele maatschappij gebonden. Daardoor kunnen wij vrijuit analyseren en adviseren, vertrekkende vanuit uw ondernemersbelangen
Ervaring
Onze mensen hebben jarenlange expertise in hun branche. Dankzij hun uitgebreide kennis kunnen ze uw bedrijfsrisico’s haarfijn in kaart brengen en de juiste dekkingen voorzien.
Persoonlijk
We zijn een team van zelfstandige partners met een gemeenschappelijk makelaars-DNA. Iedereen werkt vanuit een vanzelfsprekend persoonlijk engagement voor onze klanten.
Vertrouwen
Onze betrouwbare reputatie groeit elke dag met ons mee. En daar zijn we fier op! Wij zijn graag betrokken bij uw zaak, zodat u in alle vertrouwen de juiste keuzes kan maken.
Netwerk
Nauwe contacten met klanten, verzekeraars, experten en andere betrokkenen zijn de hoeksteen van onze dienstverlening.
Digitaal
We zetten maximaal in op digitale en transparante administratie. Geen eindeloze papiermolen, maar ongelimiteerde toegang tot uw eigen online dossier. Overzichtelijk én efficiënt.
Audit
Op vaste tijdstippen herbekijken wij uw polissen en maken we een vergelijkende marktstudie. Zo weet u dat uw dossier steeds in orde is voor juiste dekkingen én scherpe tarieven.